Hoe voeren wij onze projecten uit?

Illustratie van het werkgebied met een weergave van de belangrijkste projecten waar het NAD aan werkt (versie 2021). Ook is een verbeelding opgenomen van de organisatie (de teams).Het Netwerk Waterketen Delfland is een levendige netwerk- en projectorganisatie, waarin mensen elkaar gemakkelijk kunnen vinden, ook als er lastige zaken opgepakt moeten worden. Deelnemers binnen het netwerk schrijven in op projecten die voor hen van belang zijn. De resultaten van de projecten zijn beschikbaar en te gebruiken door de andere leden van het netwerk. Niet elke partner hoeft aan elk project deel te nemen, want soms is het resultaat niet relevant voor deze partner. Maar is de uitkomst juist wel relevant, dan kunnen anderen het resultaat overnemen.
Waar mogelijk dragen de partners in alle projecten bij met hun kennis en expertise.

Bekijk hier de NAD projecten

Bekijk hier de samenwerkingsagenda bij de bestuurlijke overeenkomst 2021-2027. Hierin zijn de projecten benoemd waar aan gewerkt wordt of gaat worden. We organiseerden bijeenkomsten met de projectleiders van en deelnemers aan de projecten uit de samenwerkingsagenda.

Bekijk hier een overzicht van de projecten waar we aan werken. Je kan doorklikken om meer te lezen over elk project.

Met de nieuwe bestuurlijke overeenkomst zetten we het NAD neer als netwerkorganisatie. Hierboven is dat op de kaart van Delfland weergegeven.

Bovenin de 4 zuiveringen met een paar opvallende projecten die in die zuiveringskring spelen. Daarnaast werken Delft, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp samen in het NAD Gemalenbeheer.

Onderin de organisatie verbeeld in verschillende netwerk-teams:

Cookie-instellingen